Cintha van Marrewijk

Toch heerlijk als je zo mag werken. Ondernemer zijn levert je vrijheid en plezier. En ik help jou ook met persoonlijke inzichten. Of met het leven van je droom!

mijn-reis-van-nederland-naar-spanje
Mijn boek:

Wie is Cintha? - Mijn verhaal van Nederland naar Spanje

  • Download mijn boek en je weet mijn levensverhaal in een notendop
  • Waarom doe ik wat ik doe?
  • Waarom kostte het emigreren naar Spanje geen moeite?
  • Wil jij ook je droom je leven?
  • Of wil jij misschien ook financieel onafhankelijk zijn in Spanje?

37

jaar werkervaring

In 1 maand

een maandsalaris

oprichter

van een miljoenen business

Ik help jou met je bedrijf, met het leven van je droom en met persoonlijke inzichten

Bouw je business

In 2 masterclasses help ik jou met ALLES rondom
de start van je bedrijf + online business cursus. En je krijgt van mij één persoonlijke masterclass. 
Cintha van Marrewijk

1 op 1

3 maanden begeleid ik jou persoonlijk om inzicht te geven in jezelf en als je wilt om een succesvolle
business op te zetten. In ieder geval help ik jou om je droom te gaan leven 

Over Cintha

Ik ben 30 jaar werkzaam geweest in verkoop, organisatie, beurzen, marketing, administratie, leidinggevende functies. Veelzijdig dus. Sinds 2015 wonen wij in Spanje en sinds 2016 ben ik mijn online business gestart. www.supergoedspaansleren.nl Binnen 1 dag was ik actief online en groeide mijn bedrijf supersnel. Na 1 maand had ik 100 klanten en een maandsalaris en dat werd meer en meer. 


Inmiddels is mijn bedrijf een miljoenenbusiness en help ik jou met ook een geweldig bedrijf. Hoeft niet online, want offline is ook prima als je maar online van je laat horen. Want ik zeg, er is niets mooier dan ondernemer zijn. Jezelf ontwikkelen, ontzettend uitdagen en zelf al je beslissingen nemen en genieten van deze vrijheid. Ik help je graag overal mee, want ik ben er goed in. En als er iets is waar ik absoluut van aan ga dan is het van mensen die het heft in eigen handen nemen en zelf hun leven gaan bepalen. Hun droom leven en niet andersom. 


Ik zeg altijd het is een kwestie van doen. Maar soms heb je persoonlijke begeleiding nodig. Misschien blokkeert er iets waardoor jij niet je droom gaat leven. Ik help je heel graag hiermee. Ik doe dit aan de hand van geboorte-getallen, jaarenergie en tarot. Klinkt misschien een beetje vreemd, maar dit is echt heel doeltreffend en levert je heel veel inzicht in je eigen persoonlijkheid en kansen om daadwerkelijk je droom te gaan leven. Laten we eens in gesprek gaan.


Un beso Cintha

info@supergoedspaansleren.nl